Heeft u besloten uw bijzondere woning/monument te koop aan te bieden? Dan bent u bij Bijzonder Wonen Makelaardij aan het goede adres. Huizen die uniek in hun soort zijn, vragen bij verkoop een individuele en persoonlijke benadering. Door onze jarenlange ervaring met bemiddeling in bijzondere vaak monumentale panden, kunnen we u en potentiele kopers uitstekend adviseren. Als u een bijzondere woning of monument te koop ziet staan bij een collega makelaar, dan kunt u ons ook inschakelen voor de aankoopbemiddeling. Want bijzondere, monumentale woningen vragen bij zowel aan- als verkoop om een gespecialiseerde aanpak.

Bijzonder wonen

U treft in ons aanbod uitsluitend bijzondere panden aan. Of ze nu monumentaal zijn, architectonisch of op een unieke plek gesitueerd zijn; alle woningen hebben hun eigen, unieke karakter. Wij beschikken dan ook over een enorme database met zoekers van over de hele wereld die één ding gemeen hebben: zij willen bijzonder wonen.

Expertise bij aankoop monument

U heeft een monument te koop zien staan en droomt ervan dit bijzondere, monumentale woonhuis te bezitten? Wij adviseren u graag, want wonen in een monument is bijzonder, uniek en uitdagend. U moet met een aantal zaken rekening houden als u een monument wilt kopen. Bijzonder Wonen Makelaardij heeft veel expertise op het gebied van erfgoed. Als u het monument van uw dromen te koop ziet staan, kunnen wij u uitstekend adviseren. Wij zijn vertrouwd met instanties die met monumenten te maken hebben, zoals de afdeling monumentenzorg van de gemeente, het Bureau Monumentenpanden en het Nationaal Restauratiefonds. Wij kunnen u als koper wegwijs maken in de mogelijkheden voor restauratie en de bijbehorende subsidiemogelijkheden. Zodat u weloverwogen te werk kunt gaan als u een monument te koop ziet staan.

Afspraak

Heeft u een monument te koop zien staan of wilt u uw monument verkopen? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Een uniek pand verdient een unieke aanpak. De makelaars van Bijzonder Wonen zijn u daarbij graag van dienst.