0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Kasteellaan 13 Nederhemert

Verhuurd

Kasteellaan 13 Nederhemert Nederland

Omschrijving

Op schitterende locatie centraal in Nederland staat op schilderachtige locatie deze bungalow op een aan de landerijen grenzend perceel van ruim 1.800m2 met garage en verwarmde werkplaats annex atelier.

De maximale huurtermijn bedraagt 1 jaar.

Hal, L-vormige woonkamer met houtkachel, luxe keuken, werkhoek, slaapkamer met aangrenzende douche en een tweede slaapkamer op de begane grond.
Bergvliering, bereikbaar via een vlizotrap.

Nederhemert (gemeente Zaltbommel), bestaat uit de dorpen Nederhemert-Noord en Nederhemert-Zuid. Nederhemert-Noord ligt ten noorden van de Afgedamde Maas en telt ongeveer 1.500 inwoners. Het idyllische Nederhemert-Zuid, ook bekend als “Het Eiland”, telt ongeveer 40 inwoners en is een van Rijkswege beschermd dorpsgezicht. Het meest bekende gebouw van het dorpje is het door bos omgeven middeleeuwse kasteel Nederhemert met slotgracht. Een veer verbindt “Het Eiland” met Nederhemert-Noord.
Het dorpje ligt ongeveer 6 kilometer van Heusden en ongeveer 10 kilometer van de autosnelweg A59 en 12 kilometer van Zaltbommel en de A2.

Bruto-inhoud woning: 575 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 107 m²
Perceeloppervlak: 1.818 m²
Bouwjaar: 1965

Indeling:
Aan de opritzijde bevindt zich de entree. Vanuit de entree is de woonkamer bereikbaar en leidt een gang naar de slaapkamers. De L-vormige woonkamer biedt via een brede glaspui een prachtig weids zicht op de landelijke omgeving. Openslaande deuren bieden toegang tot het half overkapte terras waar het bij de buitenhaard goed toeven is. In de woonkamer is de vloer belegd met parket, er is een bijna 2.65 meter hoog balkenplafond en centraal in de ruimte staat een grote houtkachel. Aan de woonkamer grenst een halfopen werkruimte en de keuken.
De compacte keuken is ingericht met een luxe keuken (Tweede Kamer) en hoogwaardige Miele-apparatuur en een composiet werkblad. Ook vanuit de keuken is toegang tot de tuin.
Aan de gang liggen de toiletruimte en de twee slaapkamers. Er is een grote slaapkamer die grenst aan de in 2015 vernieuwde badkamer. In de badkamer is een inloopdouche met regendouche, dubbele wastafel en een 2e toilet. De tweede slaapkamer is compact en heeft een kast met daarin de wasmachine-aansluiting. In de gang is een vlizotrap naar de bergvliering waar ook de cv-ketel hangt.

Bijzonderheden:
Deze keurig onderhouden bungalow verrees in 1965 op een magnifieke locatie aan de landerijen. De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing, deels verouderd en deels nieuw en gedeeltelijk voorzien van rolluiken. De woning wordt verwarmd middels een propaangas gestookte cv installatie met een Nefit HR ketel. De propaangastank wordt gehuurd bij Antargaz voor ongeveer € 100,00 per jaar. De slaapkamer en badkamer worden verwarmd door infraroodpanelen en de warmwatervoorziening geschiedt middels een zonneboiler. De gevels zijn in 2013 na-geïsoleerd met isolatieparels en de zoldervloer is geïsoleerd met glaswol. De in 2008 gebouwde werkplaats annex atelierruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en leent zich uitstekend als ruimte voor kantoor of praktijk aan huis.
De woning wordt verhuurd op tijdelijke basis. De maximale huurtermijn is één jaar, waarna verlenging vermoedelijk niet mogelijk is. De huurder zal voorafgaand aan het sluiten van een huurovereenkomst worden onderworpen aan een NVM woontoets. Voorafgaand aan de aanvang van de huur zal huurder ter zekerheid een waarborgsom moeten storten van € 7.500,–. Wilt u tijdelijk bijzonder wonen in een uniek stukje Nederland, maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Huurprijs € 1.700,– per maand met een maximale huurperiode van 1 jaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Soort woonhuis
Bungalow
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
107 m²
Overige inpandige ruimte
48 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
20 m²
Externe bergruimte
88 m²
Perceel
1.818 m²
Inhoud
575 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie, rolluiken, rookkanaal, tv kabel

Energie

Isolatie
Dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit HR propaangasketel (gas gestookt combiketel uit , eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Nederhemert C 588
Oppervlakte
1718 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NDH02-C-588
Perceelnaam
Nederhemert C 589
Oppervlakte
100 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
NDH02-C-589

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
3 auto's
Voorzieningen
Elektra, elektrische deur, verwarming

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden