0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder huis verkopen in Zaltbommel?

U overweegt uw woning te verkopen? Wij vertellen u graag wat onze gespecialiseerde makelaardij voor u kan betekenen.

Wij zijn u graag
van dienst

Onze regio is rijk aan bijzonder (en vaak ook monumentaal) vastgoed. Het is een groot voorrecht om deze bijzondere en prachtige panden voor onze relaties te mogen verkopen. Dat vraagt uiteraard om ervaring, gedegen marktkennis en een relevant netwerk. Maar wat bij ons de boventoon voert is passie! Passie voor ons vak, passie voor uw huis en aandacht voor wat u beweegt.
 
Als gespecialiseerd en vanzelfsprekend ook gecertificeerd makelaarskantoor mag u van ons gedegen advies en begeleiding verwachten op alle juridische en bouwkundige aspecten. Uiteraard hebben wij een uitgebreid netwerk en mag u rekenen op onze grote persoonlijke betrokkenheid. Maar volgens ons is dit voor u nog niet genoeg. Om u nog beter van dienst te zijn dan omliggende kantoren zijn wij, exclusief voor onze werkregio, aangesloten bij het innovatieve, (inter)nationale marketingplatform Baerz & Co.
Dat biedt u aanzienlijke voordelen. Meer hierover leest u op: Baerz Member

Een doordachte presentatie van een woning en een positieve eerste indruk zijn van doorslaggevend belang voor een succesvol verkoopproces. Lees meer over onze vastgoedstyling.

Als specialist in monumentaal wonen zijn wij door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar en plaatsen wij monumenten in onze portefeuille op de ‘Funda’ voor monumenten’ Nationaal Monumenten Portaal.

Ook als u uw woning discreet wilt verkopen kunnen wij u van dienst zijn. Lees hier meer over stille verkoop.

Overweegt u uw bijzondere (monumentale) woonhuis te gaan verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bijzonder Wonen
Jeanette na een tevreden verkoop

Referenties

Wat zeggen
andere over ons