0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Vastgoedstyling voor de verkoop van uw woning

Vaak kunnen kleine aanpassingen in uw inrichting al zorgen voor een groots effect.

Optimale
woningpresentatie

Met onze uitgebreide ervaring als makelaar begrijpen we als geen ander hoe (potentiële) kopers naar een woning kijken. Slechts 20% van de geïnteresseerden die een huis komen bezichtigen, kunnen voorbij de persoonlijke voorkeuren van de bewoners kijken. Dit is waar verkoopstyling, ook wel bekend als vastgoedstyling, van essentieel belang wordt.

Wij zijn er om onze opdrachtgevers te ontzorgen als het aankomt op het optimaal gereed maken van hun woning voor verkoop. In dit proces steken we graag de handen uit de mouwen, en met Jeanette, een gecertificeerde vastgoedstyliste van House of KIKI, weten we als geen ander hoe we de sterke punten van een woning kunnen benadrukken. Een doordachte presentatie van een woning en een positieve eerste indruk zijn van doorslaggevend belang voor een succesvol verkoopproces.

Meubelverhuurdiensten

In het geval van leegstaande woningen biedt Jeanette tevens meubelverhuurdiensten aan. Als uw huis niet binnen het portfolio van Bijzonder Wonen past of al een tijdje te koop staat bij een collega-makelaar, maar u wel wilt profiteren van onze hands-on benadering op het gebied van vastgoedstyling, dan is dat zeker mogelijk. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vaak zijn het de kleine aanpassingen in de inrichting die een aanzienlijk verschil kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van vastgoedstyling?

  • Snellere verkoop: Door verkoopstyling met gehuurde meubels kunnen potentiële kopers zich beter inbeelden hoe het huis eruit kan zien, wat leidt tot een versnelde verkoop.
  • Visuele presentatie: Gehuurde meubels bieden een visuele presentatie, waardoor potentiële kopers de mogelijkheden van de ruimte beter begrijpen.
  • Verbeterde besluitvorming: Een ingericht huis stimuleert snellere besluitvorming, omdat kopers zich direct kunnen voorstellen hoe ze de ruimte kunnen benutten.
  • Financieel voordeel: Investering in verkoopstyling met gehuurde meubels kan resulteren in een betere verkoopprijs, waardoor prijsverlagingen worden voorkomen.
  • Gemak voor verkoper: Het regelen van verkoopstyling met gehuurde meubels wordt volledig verzorgd, waardoor verkopers zich meer kunnen concentreren op het vinden van een nieuw huis.

Benieuwd wat Jeanette voor u kan betekenen op het gebied van vastgoedstyling? Neem dan contact op

Jeanette verzorgt verkoop- en vastgoedstyling

Referenties

Wat zeggen
anderen over ons