0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Vastgoedstyling voor de verkoop van uw woning

Vaak kunnen kleine aanpassingen in uw inrichting al zorgen voor een groots effect.

Vastgoedstyling is van
essentieel belang

Met onze uitgebreide ervaring als makelaar begrijpen we als geen ander hoe (potentiële) kopers naar een woning kijken. Slechts 20% van de geïnteresseerden die een huis komen bezichtigen, kunnen voorbij de persoonlijke voorkeuren van de bewoners kijken. Dit is waar vastgoedstyling, ook wel bekend als verkoopstyling, van essentieel belang wordt.

Wij zijn er om onze opdrachtgevers te ontzorgen als het aankomt op het optimaal gereed maken van hun woning voor verkoop. In dit proces steken we graag de handen uit de mouwen, en met Jeanette, een gecertificeerde vastgoedstyliste, weten we als geen ander hoe we de sterke punten van een woning kunnen benadrukken. Een doordachte presentatie van een woning en een positieve eerste indruk zijn van doorslaggevend belang voor een succesvol verkoopproces.

Meubelverhuurdiensten

In het geval van leegstaande woningen biedt Jeanette tevens meubelverhuurdiensten aan. Als uw huis niet binnen het portfolio van Bijzonder Wonen past of al een tijdje te koop staat bij een collega-makelaar, maar u wel wilt profiteren van onze hands-on benadering op het gebied van vastgoedstyling, dan is dat zeker mogelijk. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Vaak zijn het de kleine aanpassingen in de inrichting die een aanzienlijk verschil kunnen maken.

De voordelen van vastgoedstyling

Ontdek de unieke voordelen van vastgoedstyling voor uw woning bij Bijzonder Wonen Makelaardij! Jeanette biedt een doordachte aanpak om de presentatie van uw huis te verbeteren en zo de verkoopprocedure te versnellen. Met haar expertise in vastgoedstyling wordt de aantrekkelijkheid van elke ruimte geoptimaliseerd, waardoor potentiële kopers direct worden aangetrokken en eerder geneigd zijn een bod te doen. Deze aanpak leidt niet alleen tot een snellere verkoop, maar kan ook resulteren in een maximale verkoopprijs, omdat uw woning in haar beste licht wordt gepresenteerd.

Door middel van onze verkoopstyling wordt het volledige potentieel van uw woning onthuld, waardoor kopers zich direct kunnen voorstellen hoe zij de ruimte kunnen benutten. Dit concurrentievoordeel is van onschatbare waarde in een competitieve markt.
Kortom, investeren in onze verkoopstylingdiensten kan een verstandige zet zijn om de verkoopkansen te vergroten en het maximale uit de verkoop van uw huis te halen.

Benieuwd wat Jeanette voor u kan betekenen op het gebied van vastgoedstyling? Neem dan contact op.

Jeanette verzorgt verkoop- en vastgoedstyling

Referenties

Wat zeggen
anderen over ons