0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Monumentale panden te koop

Panden met een
uniek karakter

Bijzonder Wonen Makelaardij heeft verschillende monumentale panden te koop. Wij hebben jarenlange ervaring in bemiddeling in monumenten en daardoor kunnen we u uitstekend adviseren. In onze portefeuille vindt u een divers aanbod. We hebben niet alleen maar monumentale panden te koop. De woningen die via ons kantoor te koop worden aangeboden zijn wel allemaal bijzondere woningen. Ze hebben stuk voor stuk een uniek karakter. Het kunnen monumentale, historische, eigentijdse, grote of kleine woningen zijn. Bij ons vindt u panden met een uniek karakter.

Eigen karakter

Het is een droom voor veel mensen: wonen in een karakteristiek monumentaal pand. Een bijzondere woning met veel charme. Toch zijn er ook valkuilen als u een monument wilt kopen. Daarom is het erg belangrijk dat u goed en eerlijk geadviseerd wordt. Bijzonder Wonen Makelaardij heeft veel ervaring en expertise in huis op het gebied van monumentale panden. We wonen zelf immers ook in een monument en hebben door de jaren heen al veel monumenten mogen (ver)kopen. Daardoor hebben we een groot netwerk op kunnen bouwen. Bent u op zoek naar een bijzonder huis maar kunt u dat op dit moment niet vinden in ons woningaanbod? Laat het ons dan weten. Wij gaan graag met u op zoek naar uw droomhuis. Door ons netwerk weten wij precies welke bijzondere (monumentale) panden er te koop zijn.

Binnenkant monument

Meer informatie?

Wegwijs
maken

Een monumentale status heeft soms een negatief imago. Kopers denken dat ze nog geen spijker in de muur mogen slaan. Dat is een misvatting. Wonen in een monument heeft juist veel positieve kanten. Om u wegwijs te maken, geven we advies over bijvoorbeeld restauratie- en onderhoudskosten, fiscale regelgeving of subsidiemogelijkheden. Ook zijn wij vertrouwd met de diverse instanties die met monumenten te maken hebben . Bij ons bent u in goede handen. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

Bijzondere huizen te koop

Bijzonder Wonen Makelaardij verwelkomt u in een wereld van unieke mogelijkheden, met een uitgebreide selectie van bijzondere huizen te koop. Onze jarenlange ervaring in het bemiddelen van monumentale panden stelt ons in staat om u uitstekend te adviseren in uw zoektocht naar een woning met een bijzonder karakter. Onze portefeuille biedt een rijke diversiteit, waarbij we niet enkel monumentale panden aanbieden, maar stuk voor stuk woningen die een verhaal vertellen.

Over Bijzonder Wonen

Bijzonder Wonen is een gespecialiseerd makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM U.A. Wij hebben uitsluitend bijzondere woningen in portefeuille, vaak monumentale panden. We houden van een persoonlijke en individuele aanpak. Wilt u meer weten over ons makelaarskantoor en de bijzondere (monumentale) panden die wij te koop hebben? Graag zetten wij in een persoonlijk onderhoud uiteen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de daarbij behorende kosten zijn. Vanzelfsprekend is een dergelijk gesprek geheel vrijblijvend. Wij zijn u graag van dienst, waarbij wij het als waardevol ervaren dat we deel uit mogen maken van een belangrijk moment als het (ver)kopen van een bijzondere woning.

Monumentale panden dragen bij aan de culturele identiteit van een regio

Monumentale panden dragen bij aan de culturele identiteit van een regio en hebben een historische betekenis die de esthetiek van onze samenleving verrijkt. Hoewel de economische waarde niet te negeren is, gaat het bij monumentale gebouwen niet alleen om financiële overwegingen. Ze weerspiegelen een verleden dat de moeite waard is om te behouden en versterken zo de sociale cohesie in een gemeenschap.