0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Monument kopen

Begeleiden vanaf de eerste bezichtiging

Wilt u een monument kopen? Dan kan Bijzonder Wonen Makelaardij u begeleiden vanaf de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Als u gevallen bent voor de charmes van een monumentaal pand, moet u met veel zaken rekening houden. Bij het kopen van een woning spelen emoties een belangrijke rol. U ziet alleen het huis van uw dromen en kunt daardoor de zakelijke aspecten uit het oog verliezen. Bijzonder Wonen komt als aankoopmakelaar op voor uw belangen en zal u eerlijk advies geven. Wilt u zonder zorgen en tegen de best mogelijke prijs een monument kopen? Daar helpen wij u graag bij.

Bemiddeling

Woonhuizen die uniek in hun soort zijn, vragen bij aan- en verkoop om een individuele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Bijzonder Wonen heeft zich gespecialiseerd in de bemiddeling van objecten waarbij maatwerk wordt gevraagd. Daarom bent u bij Bijzonder Wonen aan het juiste adres als u uw bijzondere (monumentale) woning wilt verkopen, een deskundige taxatie wilt laten uitvoeren, of op zoek bent naar een bijzondere (monumentaal) droomhuis.

Wilt u een monument kopen?

Meer informatie?

Expertise

U heeft uw droomhuis gevonden? Wij kunnen ervoor zorgen dat u zorgeloos tot aankoop kunt overgaan. Zo kijken we naar belangrijke aspecten als de bouwkundige staat, de waarde van de woning, juridische zaken en allerhande factoren die belangrijk zijn bij de aanschaf van een bijzondere (monumentale) woning. Wij hebben veel expertise op het gebied van erfgoed. Zo zijn we vertrouwd met instanties die met monumenten te maken hebben, zoals de afdeling monumentenzorg van de gemeente, het Bureau Monumentenpanden en het Nationaal Restauratiefonds. Wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden voor restauratie en de bijbehorende subsidiemogelijkheden. Zodat u weloverwogen te werk kunt gaan als u een bijzondere woning of monument wilt kopen.

Begeleiding

Wij hebben jarenlange ervaring met de aan- en verkoop van bijzondere (vaak monumentale) woningen. Daardoor zijn we erg alert op bijvoorbeeld de aanwezigheid van asbest, houtworm, boktor en het risico van bodemverontreiniging.

Wij doen desgewenst ook onderzoek naar mogelijke erfdienstbaarheden en zullen onderzoek doen naar het bestemmingsplan. We controleren ook de koopovereenkomst en begeleiden u tijdens de inspectie. Zodat u als u een bijzondere woning of monument wilt kopen u nooit voor verrassingen komt te staan.

Bijzondere woning of monument kopen

Wilt u een bijzondere woning of monument kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst, waarbij wij het ook als waardevol ervaren dat we deel uit mogen maken van een belangrijk moment als het (ver)kopen van een bijzondere (monumentale) woning.