0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Verkoopstyling voor een perfecte woningpresentatie

Maak uw huis aantrekkelijk voor (potentiële) kopers.

Maak uw huis aantrekkelijk

Als ervaren makelaarskantoor weten wij precies hoe belangrijk het is om een huis aantrekkelijk te maken voor (potentiële) kopers. Slechts een klein deel, 20%, van de bezoekers kan door de huidige inrichting heen kijken. Hier speelt verkoopstyling, ook wel bekend als woningstyling, een cruciale rol.

Ons doel is om verkopers volledig te ondersteunen bij het verkoopklaar maken van hun huis met verkoopstyling. Dankzij Jeanette, onze gecertificeerde verkoopstyliste, zijn wij experts in het uitlichten van de sterke punten van elke woning. Een strategisch gestylede woning zorgt voor een positieve eerste indruk, wat essentieel is voor een vlotte verkoop.

Verkoopstyling met meubelverhuur

Voor lege woningen biedt Jeanette ook meubelverhuur aan. Zelfs als uw woning niet direct bij ons in de verkoop is of al een tijdje bij een andere makelaar staat, kunt u toch gebruik maken van onze verkoopstyling diensten. We nodigen u uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend advies.

Kleine wijzigingen in de woninginrichting door verkoopstyling kunnen een groot verschil maken in hoe een woning overkomt.

Voordelen van verkoopstyling:

  • Snellere verkoop: Verkoopstyling maakt het makkelijker voor kopers om zich een voorstelling te maken van het huis, wat vaak resulteert in een snellere verkoop.
  • Visuele aantrekkelijkheid: Met gehuurde meubels wordt een visueel aantrekkelijke presentatie gecreëerd, die potentiële kopers helpt de potentie van de woning te zien.
  • Efficiënte besluitvorming: Een ingerichte woning helpt kopers sneller te beslissen, doordat ze zich makkelijker kunnen inbeelden in de ruimte.
  • Financieel voordeel: Een investering in verkoopstyling kan leiden tot een hogere verkoopprijs en voorkomt de noodzaak voor prijsverlagingen.
  • Gemak: Het organiseren van verkoopstyling neemt wij voor onze rekening, zodat de verkoper zich kan richten op de volgende stappen.

Ontdek hoe Jeanette met verkoopstyling uw woning kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op.

Gecertificeerde verkoopstyliste Jeanette