0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Monument verduurzamen

Bijzonder Wonen adviseert u graag over mogelijkheden voor verduurzaming

Deskundig advies over verduurzaming monument

Bij Bijzonder Wonen Makelaardij beseffen we dat de rol van makelaars evolueert in lijn met de groeiende aandacht voor duurzaam leven en energiezuinig wonen. Als makelaar en taxateur geven wij u graag deskundig advies over de verduurzamingsmogelijkheden van uw monument. Ook als u overweegt een monumentaal pand te kopen staan wij u graag bij met advies over de verduurzamingsmogelijkheden.

Onze makelaar Frank Haze staat klaar om met zijn expertise in te spelen op uw specifieke behoeften.

Unieke set uitdagingen en voorschriften

In het bijzonder begrijpen we dat monumentale panden een unieke set uitdagingen en voorschriften hebben met betrekking tot verduurzaming en energielabels. Het behouden van het historische karakter van deze panden terwijl we ze voorbereiden op een duurzamere toekomst vereist specialistische kennis. Wij staan paraat om u te voorzien van advies op maat, rekening houdend met de specifieke eisen en regelgeving voor monumentale panden.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst over het verduurzamen van monumentale panden en de specifieke regelgeving die hierbij komt kijken, nodigen we u van harte uit om met ons in contact te treden. U bent welkom op ons kantoor, maar we staan ook open voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. Voor onze contactgegevens kunt u hier klikken, en indien gewenst kunt u het formulier invullen zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Sfeerfoto van enkele monumenten in Zaltbommel