0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Makelaar Zaltbommel

Bijzonder Wonen Makelaardij is een gespecialiseerd makelaar in Zaltbommel met jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere (monumentale) panden.

Gespecialiseerde makelaar
in Zaltbommel

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde makelaar in Zaltbommel, dan bent u bij Bijzonder Wonen Makelaardij aan het juiste adres. In onze portefeuille vindt u karakteristieke, bijzondere, vaak monumentale woningen in met name de Bommelerwaard. Dit mooie eiland tussen twee rivieren is een prachtige en zeer geliefde plek om te wonen. De historische vestingstad Zaltbommel als baken te midden van prachtige authentieke dorpen en een keur aan schitterende natuurgebieden èn dat centraal in Nederland!

Uniek

Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal stadspand in de vesting van Zaltbommel, alwaar wij u van harte welkom heten voor een kennismakingsgesprek. Wij houden ons bezig met bemiddeling bij verkoop van unieke woonobjecten. Van woonboerderijen tot stadspanden, monumentaal of anders bijzonder. Wij zijn de gespecialiseerde makelaar in Zaltbommel. We beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van bijzonder onroerend goed en monumenten. Via ons uitgebreide netwerk kunnen we u wegwijs maken bij verschillende instanties. Wij hebben specialistische kennis in huis en een realistische kijk op de ontwikkelingen op de huizenmarkt. Daarnaast zorgen we ervoor dat het verkoopproces voor u plezierig verloopt.

vesting van Zaltbommel

Meer informatie?

Bijzonder
woningaanbod

Woningmarkt in het Rivierengebied

Bijzonder Wonen Makelaardij kent de woningmarkt in het Rivierengebied door en door. Of u nu een pand zoekt in de stad of liever de rust van een dorp zoekt, wij kunnen u deskundig adviseren over het woonaanbod in deze streek. Onze portefeuille is heel divers. Als gespecialiseerde makelaar in Zaltbommel, hebben we al veel mensen naar tevredenheid kunnen helpen tijdens hun zoektocht naar een bijzondere woning.

Uw adres voor aankoop, verkoop en taxaties

U kunt bij Bijzonder Wonen terecht als u een huis wilt verkopen of kopen. Wij begeleiden u graag vanaf de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Maar ook voor een gedegen taxatie bent u bij ons aan het goede adres. Bent u op zoek naar een specifieke woning het Rivierengebied? Graag houden wij u op de hoogte van ons nieuwe, bijzondere woningaanbod. U krijgt van ons bericht zodra een woning nieuw in onze portefeuille komt die past binnen het door u geschetste profiel.

Over Bijzonder Wonen Makelaardij

Bijzonder Wonen is een gespecialiseerd makelaar in Zaltbommel met jarenlange ervaring op het gebied van bijzondere (monumentale) panden. Wij zijn aangesloten bij het Nationaal Monumentenportaal en bij NVM U.A. U vindt bij ons een exclusief aanbod van woningen zoals prachtige monumentale panden en andere bijzondere objecten.

Wij zijn gepassioneerde en gecertificeerde makelaars in Zaltbommel, een regio rijk aan uniek en monumentaal vastgoed. Ons enthousiasme voor het vak, uw huis en uw behoeften vormt de kern van onze dienstverlening.

Wilt u meer weten over ons makelaarskantoor, onze diensten en ons woningaanbod? Dan vernemen wij dat graag van u.

Woningaanbod in Zaltbommel

Bent u benieuwd naar ons aanbod van te koop staande woningen in Zaltbommel? Bekijk onze Zaltbommel woningaanbod pagina.