0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Monumentenmakelaar

Wij helpen
u graag

Bijzonder Wonen Makelaardij is dè monumentenmakelaar in de regio. Of u nu op zoek bent naar een karakteristiek pand of juist uw bijzondere woning wilt verkopen, wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele (ver)koopproces. In onze portefeuille vindt u een verscheidenheid aan monumentale panden. Stuk voor stuk bijzondere woningen. Als monumentenmakelaar beschikken wij over een groot netwerk, zodat u zorgeloos tot (ver)koop van een monument kunt overgaan.

Bijzonder (monumentaal) wonen

Onze portefeuille is zeer divers, maar de woningen hebben allemaal één ding gemeen: het zijn bijzondere woningen mèt karakter. Binnen ons bijzondere woningaanbod, vindt u mede daardoor ook veel rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. Als makelaar in bijzondere woningen en als monumentenmakelaar zijn wij altijd op zoek naar panden met een eigen uitstraling. Woningen die een diepe indruk achterlaten. Wanneer u overweegt uw bijzondere (monumentale) woning te verkopen of wanneer u op zoek bent naar een bijzonder pand, wij zijn u als gespecialiseerd makelaar graag van dienst.

Meer informatie?

Expertise bij
aankoop monument

Bij de aanschaf van een monument komt nog meer kijken dan bij de aanschaf van een regulier woonhuis. Als monumentenmakelaar kunnen wij u goed adviseren. Door onze jaren lange expertise op het gebied van erfgoed en onze contacten bij diverse zoals de afdeling monumentenzorg van de gemeente, de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en het Nationaal Restauratiefonds. Wij zorgen ervoor dat u weloverwogen en zorgeloos tot koop kunt overgaan.

Afspraak

Bijzonder Wonen is als gespecialiseerd makelaarskantoor al jaren hét adres voor de verkoop van uw bijzondere (monumentale) woning. Velen zien ons als monumentenmakelaar, mede door onze passie voor cultureel erfgoed. Onder ons aanbod treft u dan ook diverse rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en andere historische panden aan. Ook voor aankoopbegeleiding van uw toekomstige woonboerderij, villa, landhuis of stadspand kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend kunnen wij ook zorgen voor een gedegen taxatie. U bent voor een kennismakingsgesprek van harte welkom in onze monumentale boerderij in Bruchem. Uiteraard komen wij ook graag bij u thuis.