0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Verduurzaming van woningen en monumenten

We willen ons steentje bijdragen aan een toekomstbestendige woningmarkt.

Een makelaar/taxateur met
oog voor duurzaamheid

De rol van makelaars verandert. Er komt steeds meer aandacht voor duurzaam leven en energiezuinig wonen. Wij zijn dan ook bewust bezig met duurzaamheid en wat wij hierin als makelaar/ taxateur kunnen doen. Om die reden heeft Frank Haze de opleiding tot Beng expert bestaande bouw gevolgd en staat hij ingeschreven in het Cetigo register.

We willen ons steentje bijdragen aan een toekomstbestendige woningmarkt. Frank kan u dan ook adviseren over mogelijkheden voor verduurzaming.
Bent u op zoek naar een makelaar die duurzaamheid belangrijk vindt? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Voor monumenten gelden andere regels met betrekking tot verduurzaming en energielabels. Voor meer informatie, nodigen we u uit om onze pagina te bezoeken over energielabels voor monumenten. Hier vindt u uitgebreide details over deze specifieke aspecten die van toepassing zijn op monumentale panden. De makelaars van Bijzonder Wonen bieden ook professioneel advies over het verduurzamen van monumenten, zowel voor eigenaren als potentiële kopers.

Makelaar Frank Haze