0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Monumentaal pand kopen

Expertise op het gebied van cultureel erfgoed en bijzonder onroerend goed

Denkt u erover na om een monumentaal pand te kopen? Dan kan Bijzonder Wonen Makelaardij u begeleiden. Wij staan voor u klaar vanaf de allereerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht. Bij de aanschaf van een monumentaal pand komt veel kijken. Bijzonder Wonen komt op voor uw belangen en zal u altijd eerlijk advies geven. Want als u eenmaal gevallen bent voor een woning met karakter, kunnen emoties nog wel eens de overhand nemen. Terwijl ook de zakelijke aspecten, vooral als u een monumentaal pand wilt kopen, een grote rol spelen. Als u zonder zorgen uw droomhuis wilt kopen, helpen wij u daar graag bij.

Expertise

Heeft u het droomhuis gevonden dat voldoet aan al uw woonwensen? Gefeliciteerd! Onze makelaars kijken samen met u naar andere belangrijke aspecten zoals de waarde van de woning, de bouwkundige staat, juridische zaken en andere factoren die belangrijk zijn als u een bijzonder (monumentaal) pand wilt kopen. Ons makelaarskantoor heeft veel expertise op het gebied van cultureel erfgoed en bijzonder onroerend goed. Als u een bijzonder (monumentaal) pand wilt kopen, moet u met diverse zaken rekening houden. En dat vraagt om een gespecialiseerde aanpak.

Monumentaal pand kopen

Meer informatie?

Bemiddeling
Monumentaal pand

Bemiddeling

U kunt niet alleen bij ons terecht als u een bijzonder (monumentaal) pand wilt kopen, maar zeker ook als u een bijzondere (monumentale) woning wilt verkopen. Wij zullen uw bijzondere woning zorgvuldig presenteren aan een netwerk van potentiƫle kopers. U krijgt de nodige begeleiding tijdens de verkoop. En bij Bijzonder Wonen Makelaardij zijn wij altijd op zoek naar panden met een eigen uitstraling. Wilt u een monumentaal pand kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Begeleiding

Woonhuizen die uniek in hun soort zijn, vragen bij verkoop en aankoop een individuele en tegelijkertijd persoonlijke aanpak. Al vele jaren is Bijzonder Wonen Makelaardij specialist in de bemiddeling van objecten waarbij maatwerk wordt gevraagd. Daarom bent u bij Bijzonder Wonen aan het juiste adres als u uw bijzondere (monumentale) pand wilt verkopen, een deskundige taxatie wilt laten uitvoeren, of op zoek bent naar uw droomhuis!