0418-680050
info@bijzonderwonen.com

De gezichten achter
Bijzonder Wonen

Wie zijn de gezichten achter Bijzonder Wonen en waar staan zij voor?

Wij stellen ons
graag aan u voor

Frank Haze

Kun je iets vertellen over je verleden?
Ik ben geboren op de Utrechtse Heuvelrug, om precies te zijn in Driebergen-Rijsenburg. Onder aan de Amerongse Berg ben ik opgegroeid in een kleurrijk gezin met drie broers en een zus. Een gezin met een hands-on mentaliteit en ondernemerszin. Mijn vader was werkzaam in de restauratie en vermoedelijk ben ik ‘erfelijk belast’, want als we op pad waren, was dat veelal naar het Openluchtmuseum of naar weer een stad of dorp met historie. Doorgaans werden er onderweg gevels ‘gelezen’ en gefilosofeerd over hoe de panden zouden zijn ontstaan of hoe oud ze waren. Zo belandde ik begin jaren ’80 tijdens de restauratie al op de toren van de Sint Maartenskerk in Zaltbommel, omdat mijn vader de architect kende. Op dat moment wist ik niet dat we later onder deze toren zouden gaan wonen. Inmiddels ben ik verknocht aan de prachtige Bommelerwaard.

Wat is je passie?
Naast het makelen heb ik een passie voor hardlopen. Rennend in de omgeving, vaak dwars door de soms modderige uiterwaarden, om daarna thuis koud te douchen of een koud bad te nemen. Daarnaast houd ik erg van het maken van lange wandelingen met onze labrador James. Het gelukkigst ben ik als ik met mijn vrouw en twee zonen op een zonnig terras zit aan de Méditerranée.

Hoe lang werk je al in de makelaardij?
Begin jaren 90 heb ik aan de Hogeschool van Utrecht de makelaardij opleiding gevolgd. Bij een gerenommeerd kantoor in Driebergen-Rijsenburg leerde ik de kneepjes van het vak en ben ik in 2001 beëdigd als makelaar/taxateur. Na ruim 5 jaar verzette ik m’n bakens naar de Betuwe waar ik in Culemborg als kantoorleider aan de slag ging. Nadat we in 2002 de gelegenheid kregen te participeren in een gespecialiseerde makelaardij in de Bommelerwaard, konden we deze kans niet laten lopen. De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd om nog meer specialistische kennis in huis te hebben. Over onder andere financiering en subsidiëring van erfgoed, vochtproblematiek en onlangs nog een opleiding tot Beng expert verduurzaming.

Bekijk Frank’s profiel op LinkedIn

Jeanette van Haaften

Kun je iets vertellen over je verleden?
Ik ben geboren en getogen in de mooie Bommelerwaard; Rossum om precies te zijn. Als kind al vond ik het heerlijk om in de Hurnse Kil te struinen; samen met vriendinnen uren op één van de vele Waalstrandjes de wereldproblematiek bespreken… Mijn werkzame leven ben ik gestart op een advocatenkantoor in Utrecht. Dat bleek me helaas niet zo te liggen. Kort daarna ben ik bij een dynamisch IT-bedrijf terecht gekomen waar ik alle vrijheid heb gekregen om me als professional, maar zeker ook als mens te ontwikkelen. Sinds 2002 ben ik partner bij Bijzonder Wonen en ben daar vaak het eerste aanspreekpunt. Een goede relatie met zowel verkopers als kopers speelt voor mij een belangrijke rol. Het draait voor mij niet om cijfers en rekenmodellen; ik ga voor de ‘klik’ in de samenwerking.
Het is een voorrecht om dagelijks bezig te zijn met unieke woonobjecten, klein of groot, van woonboerderijen tot stadspanden, monumentaal of op een andere wijze bijzonder. We profileren ons niet op exclusiviteit qua prijs, maar exclusiviteit van het object en het daarbij behorende serviceniveau.

Hoe zit jouw droomhuis eruit?
Ik heb het geluk in mijn droomhuis te wonen; een comfortabel monument met een heerlijke, vrije tuin en dat midden in de vesting van Zaltbommel. Als ik de deur uit loop ben ik binnen 200 meter in de uiterwaarden en loop ik de andere kant op ben ik binnen 200 meter bij de Hema.

Waar word je blij van?
Gelukkig van heel veel dingen, maar als ik één moet noemen dan zijn het lange zomeravonden onder de vijgenboom in onze tuin met ons gezin en/of familie en vrienden.

Wat zijn je hobby’s?
Ik hou van struinen langs de rivieren, liefst samen met de hond. Verder vind ik het heerlijk om te lezen en word ik blij van pilates en zwemmen.

Bekijk Jeanette haar profiel op LinkedIn
Bekijk het artikel over Jeanette in de Powervrouwen editie van Excellent Magazine.

James

Deze Spaanse asielhond is chief happiness officer

Binnen Bijzonder Wonen is hij verantwoordelijk voor het eerste klantcontact. Wanneer u aanbelt op ons kantoor aan de Heilige Geeststraat 11 te Zaltbommel zal James u kwispelend en vol verwachting ontvangen.

Als allemansvriend zorgt hij daarnaast voor de dagelijkse portie afleiding en energie op kantoor. De favoriete bezigheden van James binnen Bijzonder Wonen concentreren zich rond de drie S’en: slapen, snuffelen spelen.

Jeanette van Haaften
James
Frank Haze

NVM U.A.

Bijzonder Wonen is aangesloten bij de NVM U.A.; de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ons NVM U.A.-lidmaatschap waarborgt ten eerste onze deskundigheid en objectiviteit en ten tweede beschikken wij over een geautomatiseerd netwerk en een uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM U.A. is opgenomen. De NVM U.A.-regels en de NVM U.A.-erecode bieden u zekerheid en veiligheid. Wij mogen bijvoorbeeld niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Voor eventuele klachten over en geschillen met Bijzonder Wonen Makelaardij kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM U.A. en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM U.A. en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Links die wij interessant vinden

Bekijk hier een overzicht van links die wij interessant vinden en u mogelijk van pas komen bij het kopen of verkopen van uw woning. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Uw privacy vinden wij belangrijk

Wij nemen uw privacy erg serieus en zien de regels rondom gegevensbescherming als logische fatsoensnormen. Uw gegevens worden zorgvuldig verwerkt en volgens de voorschriften van de wetgeving en de NVM U.A. Wij besteden veel aandacht aan een adequate beveiliging zodat uw gegevens maximaal worden beschermd. Voor uw informatie hebben wij een privacyverklaring opgesteld voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. De meest recente versie vindt u telkens op onze website onder Privacyverklaring. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

De makelaar als poortwachter

Het is u wellicht opgevallen dat wij sinds kort veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid sinds 25 juli 2018 makelaars (eerder waren het vooral banken) de rol van poortwachter heeft gegeven. Voor u en ons heeft dit de nodige veranderingen en verantwoordelijkheden meegebracht. Lees hier verder waarom wij vragen wij wat we vragen.

Gespecialiseerde makelaar voor bijzondere woningen en monumentale panden

Bijzonder Wonen Makelaardij is een gespecialiseerde vastgoedmakelaar in Zaltbommel met uitgebreide expertise in unieke en historische gebouwen. Ons bedrijf is aangesloten bij het Nationaal Monumentenportaal en bij NVM U.A. We bieden een exclusieve selectie van woningen aan, waaronder prachtige historische panden en andere opmerkelijke objecten. Als u meer wilt weten over ons makelaarskantoor, ons aanbod van woningen of onze diensten, neem dan contact met ons op.