0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Alem

Een oase van rust met ongeveer 650 inwoners, gelegen op een schiereiland ten zuidoosten van Zaltbommel.

Het rustieke Alem

Bijzonder Wonen Makelaardij is uw betrouwbare partner voor de aankoop en verkoop van bijzondere en monumentale woningen in het pittoreske Alem en de sfeervolle Bommelerwaard. Alem is een oase van rust met ongeveer 650 inwoners, gelegen op een schiereiland ten zuidoosten van Zaltbommel en ten noorden van Kerkdriel. Via een veerverbinding is het dorp verbonden met het Noord-Brabantse Maren-Kessel. In dit serene hart van de Bommelerwaard bevinden zich meerdere (rijks)monumenten, voornamelijk karaktervolle woonboerderijen en dijkwoningen.

Alem: Een historisch rivierdorp om te koesteren

Alem heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot voor het jaar 814. Bijzonder aan Alem is dat het ooit naar de overkant van de rivier, de Maas, is verhuisd door een verandering in de loop van de rivier. Vandaar dat het huidige Alem zich bevindt in de prachtige Bommelerwaard, omringd door natuurschoon en monumenten. Bent u op zoek naar een unieke woning met karakter en geschiedenis in deze betoverende omgeving? Bij Bijzonder Wonen Makelaardij helpen wij u graag met onze expertise en persoonlijke service.

Exclusief aanbod van bijzondere en monumentale woningen

De Bommelerwaard staat bekend om zijn serene schoonheid en historische charme. Bijzonder Wonen Makelaardij heeft een exclusief aanbod van bijzondere en monumentale woningen in deze idyllische streek. Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle woonboerderij, een karakteristiek herenhuis, een villa of landhuis of een ander uniek pand, wij hebben het aanbod dat uw woonwensen vervult. Met onze deskundige begeleiding en aandacht voor detail staan wij u bij in uw zoektocht naar uw droomwoning in Alem gelegen in de Bommelerwaard en het Rivierengebied.

Bent u klaar om het bijzondere wonen in Alem, de Bommelerwaard of het Rivierengebied te ontdekken? Neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij en laat ons uw woonwensen werkelijkheid maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in dit unieke deel van Nederland waar geschiedenis en rust samenkomen.

Alem