0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Ammerzoden

Een prachtig onderdeel van de Bommelerwaard, een centraal gelegen gebied waar rust, ruimte, cultuur en historie samenkomen.

Historische Ammerzoden

Welkom bij Bijzonder Wonen Makelaardij, uw vertrouwde partner voor de aankoop en verkoop van bijzondere en monumentale woningen in het prachtige Ammerzoden en de betoverende Bommelerwaard. Ammerzoden, een groter dorp in de Bommelerwaard, telt ruim 3.500 inwoners. Het dorp staat bekend om haar historische charme. Zo is er het indrukwekkende Kasteel Ammerzoden, een van de best bewaarde middeleeuwse waterburchten in Nederland. Daarnaast herbergt Ammerzoden een aanzienlijk aantal gemeentelijke monumenten, vooral gelegen aan de Meester la Grostraat en de Ammerstraat.

Ammerzoden: Een historische schat in de Bommelerwaard

Ammerzoden is gelegen in het zuiden van de Bommelerwaard, vlak ten noorden van de Maas. Het dorp wordt omringd door een Maasarm, onderbroken door de buitengracht van Kasteel Ammersoyen. Ammerzoden behoorde vroeger tot Brabant. Tegenwoordig is Ammerzoden een prachtig onderdeel van de Bommelerwaard, een centraal gelegen gebied waar rust, ruimte, cultuur en historie samenkomen.

Bijzondere Woningen in Ammerzoden en de Bommelerwaard

Bijzonder Wonen Makelaardij biedt u een exclusieve selectie van bijzondere en monumentale woningen in het betoverende Ammerzoden en haar omgeving. Of u nu droomt van een statige herenboerderij, een historische stadswoning of een uniek landgoed, ons diverse aanbod voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke service staan wij u graag bij in de zoektocht naar uw droomwoning in Ammerzoden gelegen in de Bommelerwaard.

Bent u klaar om de pracht van Ammerzoden en de rest van de Bommelerwaard en het Rivierengebied te ontdekken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij. Laat ons uw woonwensen werkelijkheid maken en verwelkom u in dit bijzondere stukje Nederland, waar de vele unieke woningen en monumenten een onvergetelijke woonervaring creƫren.

Ammerzoden