0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Bruchem

Een landelijke plaats met een historische allure die u zeker zal betoveren.

Het pittoreske Bruchem

Het authentieke Bruchem, gelegen direct ten zuiden van Zaltbommel en uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen A2, ademt een gemoedelijke sfeer met zijn circa 1600 inwoners. De aanwezigheid van monumentale woonboerderijen en villa’s geeft deze landelijke plaats een historische allure die u zeker zal betoveren. Bruchem ligt op een oude stroomrug, die door het hart van de Bommelerwaard slingert en tevens Kerkwijk en Delwijnen herbergt. Deze bijzondere rug vormde zich langs het riviertje de Alm, dat reeds voor 1200 is verzand. Het dorpje Bruchem is een prachtig groen dorp, mede dankzij de vele oude herenboerderijen, vaak schilderachtig gelegen op verhoogde terreinen.

Bijzonder Wonen in het charmante Bruchem

Bijzonder Wonen Makelaardij biedt u een exclusieve selectie van bijzondere woonhuizen en monumentale panden in het betoverende Bruchem en haar omgeving. Bent u op zoek naar een historisch pand met karakter, of een unieke woonboerderij die u terugvoert in de tijd? Ons gevarieerde aanbod is zorgvuldig samengesteld om aan uw persoonlijke woonwensen te voldoen. Als gerenommeerde makelaar staan wij klaar om u deskundig te begeleiden bij de zoektocht naar uw droomwoning in Bruchem en de Bommelerwaard.

Wilt u de authentieke pracht van Bruchem en haar monumentale panden ontdekken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij. Wij zijn toegewijd om uw dromen te verwezenlijken en u te verwelkomen in deze idyllische omgeving, waar bijzondere woonhuizen en monumentale panden een tijdloze woonervaring creƫren.

Bruchem