0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Gameren

Ontdek de unieke charme van Gameren en haar omgeving

Landelijke charme

Gameren is een pittoresk dorp met ongeveer 2.667 inwoners, gelegen in de gemeente Zaltbommel in de prachtige Bommelerwaard. Dit gezellige dorp staat bekend om zijn landelijke charme en de gastvrije gemeenschap. De omgeving biedt een mix van historische gebouwen en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale woonplaats is voor jong en oud.

In het hart van de Bommelerwaard ligt het schilderachtige Gameren, een plek waar traditie en moderniteit samenkomen.

Het hart van Gameren klopt in de ‘Grote Del’, een natuurgebied met de kerk en een prachtig hertenkamp. Hier trekken de damherten wekelijks bewonderaars.

Het verleden ontmoet het heden in Gameren, waar ooit een kasteel prijkte en nu ’t Slot verzorgingshuis staat. Buiten de dijken bloeit de Gamerensche Waard op als een natuurlijke schat, met een weelderige habitat voor watervogels en zelfs bevers. Glastuinbouw floreert, met een focus op chrysantenteelt naast andere gewassen.

Bijzondere plek

Bij Bijzonder Wonen Makelaardij helpen we u graag bij het verkennen van deze bijzondere plek, waar geschiedenis en hedendaags leven elkaar omarmen. Ontdek de unieke woningen en monumentale panden in Gameren en ervaar de harmonie tussen het verleden en de toekomst.

Neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij. Wij zijn toegewijd om uw woonwensen werkelijkheid te maken en u te verwelkomen in dit mooie stukje Nederland, waar bijzondere woonhuizen en landelijke panden een onvergetelijke woonervaring creëren.