0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Zaltbommel

Een historische stad vol prachtige erfgoed.

Historisch Zaltbommel

U bent bij Bijzonder Wonen Makelaardij ook aan het juiste adres voor bijzondere woonhuizen en monumentale panden in het prachtige Zaltbommel. Met meer dan duizend jaar geschiedenis ademt deze stad historie en karakter. Onze makelaardij richt zich op het verkopen van unieke en bijzondere panden die de rijke cultuur van Zaltbommel weerspiegelen. Van statige herenhuizen tot charmante, historische woningen, zowel groot als klein;, wij hebben een breed aanbod dat geschikt is voor liefhebbers van authentiek wonen.

Een historische stad vol prachtige erfgoed

Zaltbommel, een stad die teruggaat tot de 13e eeuw, heeft een rijke geschiedenis als belangrijke handelsstad en Hanzestad. De oude vestingwerken uit de 19e eeuw, omgebouwd tot park, vormen een groene gordel rondom de binnenstad en ademen nog steeds de sfeer van vervlogen tijden. De middeleeuwse muur om de stad is deels bewaard gebleven en herinnert aan het verleden. Karakteristieke gebouwen, zoals de gotische Sint Maartenskerk en het Maarten van Rossumhuis, dragen bij aan de bijzondere ambiance van Zaltbommel.

Levendige binnenstad en culturele rijkdom

De gezellige straten van Zaltbommel nodigen uit om te winkelen, waarbij u een mooie mix van bekende landelijke ketens en unieke lokale winkels kunt ontdekken. Binnen de vesting liggen de winkels op loopafstand van elkaar, omringd door diverse horecagelegenheden die een sfeervolle omgeving creƫren. Naast het winkelplezier biedt Zaltbommel ook een bloeiende kunst- en cultuurscene. Van kunst in de buitenlucht tot musea en culturele evenementen zoals het maandelijkse Kunstrondje en het Emmy Verheyfestival;, er is altijd wel iets te beleven voor cultuurliefhebbers.

Centraal gelegen en uitstekende bereikbaarheid

Zaltbommel heeft een gunstige ligging in Nederland en is uitstekend bereikbaar per auto, boot en trein. Met goede verbindingen naar nabijgelegen steden en belangrijke snelwegen is de stad gemakkelijk te bereiken. Voor liefhebbers van waterwegen biedt de nabijgelegen rivier de Waal een idyllische mogelijkheid om de omgeving vanuit een ander perspectief te ervaren.

Neem contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij

Heeft u altijd al gedroomd van een bijzonder woonhuis of monumentaal pand in Zaltbommel? Onze makelaars staan voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning met historische charme. Neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij en ontdek de prachtige mogelijkheden die Zaltbommel te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw woonwensen.

Zaltbommel