0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzondere objecten te koop in de Bommelerwaard

Bijzonder Wonen is als erfgoed makelaar te vinden in de vesting van Zaltbommel. Ons primaire werkgebied is de Bommelerwaard. Wij zijn als makelaarskantoor gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere objecten, vaak zijn dit (vaak monumentale) objecten panden. Wij helpen u graag om uw droomhuis te vinden en te kopen!

Eerlijk advies bij de aankoop van een bijzonder object

Bij het kopen van een bijzonder object komt veel kijken, maar met de expertise van Bijzonder Wonen kunt u zorgeloos tot een aankoop overgaan. Zo kijken wij of de waarde van het object dat te koop wordt aangeboden realistisch is en beoordelen we de bouwkundige staat van het pand. Zo kunt u op basis van ons eerlijke advies zonder zorgen en tegen de beste mogelijke prijs een uniek object kopen.

Als het om een monument gaat, helpen we u met alle juridische zaken en allerhande factoren die bij de aanschaf van erfgoed belangrijk zijn. Wij zijn namelijk vertrouwd met alle belangrijke instanties op het gebied van monumenten, zoals de afdeling monumentenzorg van de gemeente, het Bureau Monumentenpanden en het Nationaal Restauratiefonds. Wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden voor restauratie en de bijbehorende subsidiemogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van bijzondere objecten

Bijzonder wonen in de Bommelerwaard.

Bijzondere objecten in de Bommelerwaard

De Bommelerwaard is een prachtige streek gelegen tussen de rivieren de Maas en de Waal. Deze streek omvat de stad Zaltbommel, de dorpen Aalst, Alem, Ammerzoden, Brakel, 
Bruchem, Delwijnen, Gameren, Hedel, 
Heerewaarden, Hurwenen, Kerkdriel, Kerkwijk, 
Nederhemert-Noord, Nederhemert-Zuid, Nieuwaal, Poederoijen, Rossum, Velddriel, 
Well, Wellseind en Zuilichem en de buurtschappen Bern, Hoenzadriel, Oensel, 
Poederoijensehoek, De Rietschoof, Sint Andries, Slijkwell en Veluwe.

In de Bommelerwaard worden regelmatig bijzondere objecten te koop aangeboden. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Een landhuis op een magnifieke locatie aan de rivier in de gemeente Heerewaarden;
  • Een rietgedekte dijkwoning met garage in Zuilichem;
  • Een 18e eeuwse woonboerderij, omgeven door een lommerrijk perceel met diverse terrassen in de gemeente Rossum;
  • Een onder architectuur gebouwde voormalige burgemeesterswoning vlakbij het historische stadscentrum van Zaltbommel.

Over Bijzonder Wonen

Bijzonder Wonen is een gespecialiseerd makelaarskantoor dat is aangesloten bij de NVM U.A.. Wij hebben uitsluitend bijzondere objecten in onze portefeuille, vaak zijn dit monumentale panden. We vinden een persoonlijke en individuele aanpak erg belangrijk. Wilt u meer weten over ons makelaarskantoor en de bijzondere (monumentale) objecten die wij in de Bommelerwaard te koop hebben? Wij zetten graag in een persoonlijk onderhoud uiteen wat wij voor u kunnen betekenen en wat de daarbij behorende kosten zijn. Uiteraard is een dergelijk kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend.

Maak een afspraak

Wilt u een bijzonder object kopen of verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst, waarbij wij het ook als waardevol ervaren dat we deel uit mogen maken van een belangrijk moment als het (ver)kopen van een bijzondere (monumentale) woning.