Door onze jarenlange ervaring als makelaar weten we als geen ander hoe (potentiële) kopers naar een woning kijken. Zo kan slechts 20% van de geïnteresseerden die een huis gaan bezichtigen door de persoonlijke voorkeuren van bewoners heen kijken.

Vastgoedstyling is dan ook uiterst belangrijk voor de verkoop van een woning. Onze opdrachtgevers ontzorgen we dan ook bij de vraag hoe zij hun woning het beste verkoopklaar moeten maken. Geregeld gaan hierbij de ‘handen uit de mouwen’ en weet Jeanette -als gecertificeerd vastgoedstyliste van House of  KIKI-  als geen ander om de focus- en pluspunten van een woning te benadrukken. Een goede presentatie van een woning en een positieve eerste indruk zijn bepalend voor een succesvol verkoopproces.

Naast vastgoedstyling kan Jeanette bij leegstaande woningen ook zorgen voor meubelverhuur.

Past uw huis niet binnen de portefeuille van Bijzonder Wonen en/of staat uw huis al een tijdje te koop bij een collega makelaar, maar u wilt wel gebruik maken van onze hands-on aanpak op het gebied van vastgoedstyling? Dat kan! Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Vaak kunnen kleine aanpassingen in uw inrichting al zorgen voor een groots effect.

Voor een afspraak hiertoe kunt u ons telefonisch bereiken op (0418) 68 00 50.
Mailen kan uiteraard ook naar: jeanette@bijzonderwonen.com