0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Sint Odradastraat 57 ong Alem

Verkocht

Sint Odradastraat 57 Alem Nederland

Omschrijving

Nieuwbouwplan De Zijmelen Alem

Nog één bouwkavel beschikbaar! Op minder dan een kwartier van de snelweg A2 en Zaltbommel worden twee prachtige vrijstaande villa’s gebouwd omringd door uitgestrekte landerijen waar rust en natuur zorgen voor een aangenaam woonklimaat. In samenspraak met de aannemer wordt hier uw droomwoning gerealiseerd, waarbij het onder andere mogelijk is om gelijkvloers te wonen dankzij een slaap- en badkamer op de begane grond. Sloven architectenbureau heeft twee varianten getekend welke worden gekenmerkt door een krachtige, eigentijdse uitstraling, brede dakoverstekken en grote ramen die zorgen voor een optimale verbinding met de omliggende tuin.

Bruto-inhoud: 940 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 212 m²
Perceeloppervlak: 4.320 m²
Bouwjaar: 2021-2022

Dit kleinschalige plan wordt gerealiseerd aan de Sint Odradastraat 55-57 te Alem, een klein schiereiland omringd door het water van de Maas. Alem heeft een basisschool die zich sterk richt op buitenonderwijs, een voetbalvereniging, fanfare, een aantal kleine verenigingen en wordt gevormd door dorpshuis De Drie Linden in het dorpshart van Alem. Verder zijn er in het dorp een herberg en een jachthaven met 230 ligplaatsen en restaurant met terras. Meer voorzieningen vind je in het nabijgelegen Kerkdriel en Rossum. In vestingstad Zaltbommel en Den Bosch is een keur aan mogelijkheden voor middelbaar onderwijs. Bij de rotonde van Alem stopt bus 165 en het dichtstbijzijnde treinstation vind je in Zaltbommel. Alem is een prima uitvalsbasis als je werkt in de regio Utrecht of ’s-Hertogenbosch, met een minuut of tien rij je de snelweg A2 op. 
Achter de bestaande twee-onder-een kapwoningen zal de grote loods worden gesloopt, om deze reden kunnen op deze prachtige locatie twee vrijstaande villa’s gerealiseerd worden. De artist impressions geven goed weer dat de villa’s op ruime afstand van de bestaande bebouwing worden gerealiseerd waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn.

Variant A functioneel
Kies je voor Variant A dan kies je voor een vrijstaande woning met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond. Verder heeft deze woning een mooie ontvangsthal met vide, een ruime woonkamer met aangrenzende woonkeuken, een bijkeuken en een geheel geïsoleerde (fietsen)berging. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een hobby-/werkkamer, een ruime badkamer en een garderobe annex berging. De bergzolder in de nok van de woning is te bereiken via een uitschuifbare trap.

Variant B functioneel
Variant B is een vrijstaande woning met een zeer royale leefruimte op de begane grond doordat er geen slaap- en badkamer op de begane grond geprojecteerd zijn.
Verder heeft deze woning een mooie ontvangsthal met garderobe, een ruime
L-vormige woonkamer met aangrenzende woonkeuken, een bijkeuken en een geheel geïsoleerde (fietsen)berging. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een ruime badkamer en een garderobe annex berging. De bergzolder in de nok van de woning is te bereiken via een uitschuifbare trap.

Architectuur en techniek:
De architectuur wordt gekenmerkt door strakke lijnen, onderhoudsarme dakoverstekken en grote ramen op de begane grond en eerste verdieping. De woning wordt zeer compleet opgeleverd, onder andere met vloerverwarming op nagenoeg de hele begane grond en de badkamer op de eerste verdieping. De uitstekende isolatie, zinken hemelwaterafvoeren, hardhouten binnen- en buitenkozijnen met FSC-keurmerk staan garant voor jarenlang woonplezier. De deels houten gevelbekleding wordt uitgevoerd in FSC gekeurd hout en krijgt een uv-filter om vergrijzing tegen te aan. Op het schuine dakvlak worden all-black pv-panelen geïnstalleerd middels een indak-systeem, verwarming geschiedt via een lucht-water warmtepomp en er is een separate warmwatervoorziening. De woning krijgt een energiezuinige, vraaggestuurde balansventilatie met warmteterugwinning op basis van CO2 sturing per verblijfsruimte.

Ontwikkeling:
De voormalige champignonloods zal na aankoop door de aannemer worden gesloopt en vanaf de dijk wordt dan ook een toegangsweg aangelegd. Deze toegangsweg zal in gezamenlijk eigendom van de eigenaren van de bouwkavels komen. De rondom de te bouwen woning gelegen tuin wordt voor oplevering geëgaliseerd. Koper kan deze na oplevering naar eigen inzicht aanleggen. Een gerenommeerd hoveniersbedrijf heeft hiervoor reeds een voorstel uitgebracht. Het naastgelegen perceel is als bouwkavel recent verkocht.

Opties:
Koper heeft vrije keuze qua sanitair en keuken, de benodigde aansluitpunten worden door de aannemer aangebracht.
Er zijn diverse meer- en minderwerkopties waaronder aluminium kozijnen, ramen en deuren, een rookkanaal ten behoeve van een open haard, een veranda (eventueel met lichtstraat), carport, dakkapel en diverse afwerkingsopties. Zo krijgt u de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren.

Grootte bouwkavel 4.320 m²
Koopsom bouwkavel € 500.000,– vrij op naam
Koopsom woonhuis inclusief kavel € 950.000,– vrij op naam

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Soort woonhuis
Villa
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
212 m²
Overige inpandige ruimte
44 m²
Inhoud
940 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers ( slaapkamers)
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rookkanaal, zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Mogelijkheid voor open haard, warmte terugwininstallatie, warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken

Foto's

Plattegronden