0418-680050
info@bijzonderwonen.com

Bijzonder wonen in Brakel

Een authentiek esdorp met ruim 3.000 inwoners, gelegen aan de zuidelijke oever van de Waal.

Het sfeervolle Brakel

Brakel is een authentiek esdorp met ruim 3.000 inwoners, gelegen aan de zuidelijke oever van de Waal, in het westen van de Bommelerwaard. De charme van dit gezellige dorp wordt versterkt door de aanwezigheid van een prachtige 15e-eeuwse kerk, evenals een overvloed aan rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. De meeste monumentale woonhuizen en boerderijen bevinden zich aan de Waaldijk.

Brakel: Een historisch juweel aan de Waal

In het meest westelijke puntje van de Bommelerwaard komen historie en schoonheid samen. Bijzonder Wonen Makelaardij biedt u een exclusieve selectie van bijzondere woonhuizen en monumentale panden in dit betoverende dorp en haar omgeving. Van karakteristieke boerderijen tot statige woonhuizen, ons diverse aanbod voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke service staan wij u graag bij in de zoektocht naar uw droomwoning in Brakel en de overige dorpen in de Bommelerwaard.

Wilt u de unieke allure van Brakel en haar historische schatten ontdekken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Bijzonder Wonen Makelaardij. Wij zijn toegewijd om uw woonwensen werkelijkheid te maken en u te verwelkomen in dit prachtige stukje Nederland, waar bijzondere woonhuizen en monumentale panden een onvergetelijke woonervaring creƫren.

Brakel