Wie zijn de gezichten achter Bijzonder Wonen en waar staan zij voor?

Frank Haze; geboren op de Utrechtse Heuvelrug en sinds 1998 woonachtig in de Bommelerwaard.
Na diverse commerciële functies is hij in 1996 in de makelaardij gestart. Eerst in Driebergen-Rijsenburg, later in Culemborg. Sinds 2002 werkzaam in de Bommelerwaard en inmiddels verknocht aan dit prachtige gebied. Frank is gepassioneerd liefhebber van bijzonder wonen en draagt dat graag uit. Voor de ins en outs van monumentaal wonen, kunt u ook bij hem terecht. Met enthousiasme leidt hij belangstellenden op ontspannen wijze rond en verzorgt daarna graag de koffie. Nadien houdt hij u op de hoogte over de eventuele vervolgstappen.
Motto: "Als de passie ontbreekt, wordt het niks"

Bekijk Frank's profiel op LinkedIn

Jeanette van Haaften; geboren en getogen in de Bommelerwaard. Voorheen was Jeanette werkzaam als office manager bij een groot automatiseringsbedrijf en sinds 2002 werkzaam en partner bij Bijzonder Wonen Makelaardij. De Bommelerwaard en omgeving kent ze op haar duimpje. Ze is trots op dit gebied en brengt dit gevoel graag over op potentiële nieuwe inwoners van het Rivierengebied. Door haar kennis van zaken én uw pand, is zij uitstekend in staat bij het eerste contact de potentiële koper te enthousiasmeren.
Jeanette is altijd op zoek om op nieuwe wijze te communiceren met potentiële relaties. Zo communiceert Bijzonder Wonen Makelaardij ook actief via social media.
Motto: "Stilstand is achteruitgang."

Bekijk Jeanette haar profiel op LinkedIn

Bekijk het artikel over Jeanette in de Powervrouwen editie van Excellent Magazine.

Volg onze dagelijkse activiteiten op of op:

Kantoor

Bijzonder Wonen Makelaardij houdt zich bezig met bemiddeling bij verkoop van unieke woonobjecten, klein of groot, van woonboerderijen tot stadspanden, monumentaal of anders bijzonder. Ons primair werkgebied is de prachtige Bommelerwaard ("eiland tussen de rivieren"): Bekijk de kaart. We profileren ons niet op exclusiviteit qua prijs maar exclusiviteit van het object en het daarbij behorende serviceniveau. We beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van bouwen en historie en werken permanent aan bijscholing.

NVM U.A.

Bijzonder Wonen is aangesloten bij de NVM U.A.; de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Ons NVM U.A.-lidmaatschap waarborgt ten eerste onze deskundigheid en objectiviteit en ten tweede beschikken wij over een geautomatiseerd netwerk en een uitwisselingssysteem waarin het aanbod van alle aangesloten leden van de NVM U.A. is opgenomen. De NVM U.A.-regels en de NVM U.A.-erecode bieden u zekerheid en veiligheid. Wij mogen bijvoorbeeld niet optreden voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Voor eventuele klachten over en geschillen met Bijzonder Wonen Makelaardij kunt u terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM U.A. en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie van de NVM U.A. en de onafhankelijke tuchtrechtspraak.

Links die wij interessant vinden

Klik hier voor een overzicht van links die wij interessant vinden en u mogelijk van pas komen bij het kopen of verkopen van uw woning. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Uw privacy vinden wij belangrijk

Wij nemen uw privacy erg serieus en zien de regels rondom gegevensbescherming als logische fatsoensnormen. Wij verwerken uw gegevens zorgvuldig en volgens de voorschriften van de wetgeving en de NVM U.A. Wij besteden veel aandacht aan een adequate beveiliging zodat uw gegevens maximaal worden beschermd. Voor uw informatie hebben wij een privacyverklaring opgesteld voor onze (toekomstige) opdrachtgevers. Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden gewijzigd. De meest recente versie vindt u telkens op onze website onder Privacyverklaring. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

De makelaar als poortwachter

Het is u wellicht opgevallen dat wij sinds kort veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid sinds 25 juli 2018 makelaars (eerder waren het vooral banken) de rol van poortwachter heeft gegeven. Voor u en ons heeft dit de nodige veranderingen en verantwoordelijkheden meegebracht. Lees hier verder waarom wij vragen wij wat we vragen.